Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Groots Met Een Zachte G Aparte Rolstoelplaatsen Beschikbaar Via Ticketmaster

Groots met een Zachte G: Aparte rolstoelplaatsen beschikbaar via Ticketmaster

Groots met een Zachte G een spektakel om niet te missen

Ben je klaar voor een onvergetelijke muzikale ervaring? Groots met een Zachte G, het grootste en meest spectaculaire concert van Guus Meeuwis, keert in 2024 terug naar het Philips Stadion in Eindhoven. Met een koffer vol bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten op zijn naam, is Guus Meeuwis een van de grootste artiesten van ons land. Zijn concerten staan garant voor een avond vol meezingers, kippenvelmomenten en een onvergetelijke sfeer. En nu is het nog makkelijker om dit spektakel bij te wonen.

Aparte rolstoelplaatsen voor maximale toegankelijkheid

Voor rolstoelgebruikers zijn er aparte rolstoelplaatsen beschikbaar via Ticketmaster. Deze plaatsen zijn speciaal aangepast voor optimaal zicht en comfort, zodat iedereen kan genieten van dit muzikale feest. Het bestellen van tickets voor rolstoelplaatsen kan eenvoudig via de Ticketmaster-website. Kies bij het selecteren van je tickets voor de optie "Rolstoelplaatsen".

Mis deze unieke kans niet om Groots met een Zachte G 2024 bij te wonen. Bestel je tickets nu via Ticketmaster en verzeker jezelf van een onvergetelijke avond met Guus Meeuwis en zijn band.


Comments